molen

Sport Fysiotherapie/Revalidatie

Sportrevalidatie is bedoel voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten en zo snel mogelijk hun sportbeoefening willen hervatten. 

Doorgaans krijgen we te maken met verschillende sporters met uiteenlopende blessures die hun werk en/of sport daardoor niet kunnen uitoefenen. De meeste blessures die we zien bij sporters zijn aan de enkel, knie, hamstrings, lies en schouder. De therapie richt zich op het herstel van de blessure en de terugkeer binnen zijn of haar eigen werkomgeving of op sportniveau.

De therapeut speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft.

Wij als fysiotherapie Mulders verzorgen daarom ook met regelmaat voorlichtingsavonden bij de sportclubs waar wij mee samenwerken. Verder kunnen sporters met korte en langdurige blessures hier optimaal revalideren.  De revalidatie zal voornamelijk individueel in de praktijk plaatsvinden en indien nodig in een later stadium in groepsverband op een sportaccommodatie. In het voorjaar 2012 zijn we gestart met de revalidatie training na sportblessures, op locatie Sportpark ‘t Spansel van Sparta ’18 te Sevenum op donderdag avond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Mulders

IMG 8012 kshutterstock 230939503kopie

Nieuws

  • Nieuwe aanwinst... even voorstellen 07-12-2017

    Mijn naam is Anniek Hesen en ik ben sinds oktober het team van Fysiotherapie Mulders komen...

    Lees meer...