molen

Orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie is voor patiënten die een orthopedische ingreep hebben ondergaan. Dit betreft vaak de botten of gewrichten. Het kan voorkomen dat er geen operatie heeft plaatsgevonden maar dat een specialist u direct doorverwijst naar de fysiotherapeut.

Veel voorkomend zijn ingrepen aan heup en knie (een prothese, kruisband-, meniscus- of kijkoperatie). Maar ook voor het  herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis of tijdens het  sporten. Denk aan botbreuken of letsels aan gewrichten. De revalidatie start direct na ontslag uit het ziekenhuis of na een verwijzing van een specialist.

Indien u geopereerd bent, is het belangrijk om zo snel mogelijk na de operatie of gipsperiode de mobiliteit zo snel mogelijk te herwinnen.

Onze praktijk is gericht op het revalidatie proces om een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen. Via doelgerichte behandelingen worden bewegingen en handelingen die een individu nodig heeft in het dagelijkse leven zo veel mogelijk hersteld. Bijvoorbeeld bij; werk, sport of hobby’s. Verder bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband te revalideren.

Bent u recentelijk geopereerd of wordt u binnenkort geopereerd? Neem dan contact op met Fysiotherapie Mulders voor informatie over het revalidatie traject.

IMG 8048 kshutterstock 264371396kopie

Nieuws

  • Nieuwe aanwinst... even voorstellen 07-12-2017

    Mijn naam is Anniek Hesen en ik ben sinds oktober het team van Fysiotherapie Mulders komen...

    Lees meer...