Online Intake - Inschrijven  -  Inloggen
molen

Moniek Vissers

Moniek VissersMoniek is geboren in America en woont nu samen met Menno in Sevenum. Na het behalen van haar diploma Fysiotherapie in Heerlen in 2014 is ze direct door gaan leren voor Oedeemtherapeut in Duitsland. Voordat ze naar Fysiotherapie Mulders kwam was ze werkzaam in de klinische setting van het VieCuri Medisch Centrum Venlo. In oktober 2014 is ze bij Fysiotherapie Mulders begonnen. 

Ze heeft de afgelopen jaren verschillende cursussen afgerond op het gebied van lymf- en oedeemtherapie maar ook op het gebied van perifeer arterieel vaatlijden. Hierdoor is Moniek aangesloten bij het Claudicationetwerk, welke zorgt voor de verwijzingen van patiënten met problematiek rondom perifeer arterieel vaatlijden. 

In september 2016 is Moniek gestart met de opleiding Master of Science Lymfologie en Oncologie & Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie om zich hierin ook te specialiseren. Ze is daarvoor aangesloten bij Fysiotherapie Netwerk Oncologie (FyNeOn) en bij Interdisciplinaire Samenwerking Oncologische Zorg Zuid-oost Nederland (ISOZzon).

Samenwerking binnen een team staat hoog in het vaandel, maar ook zeker de gezelligheid binnen een team.

In haar vrije tijd speelt ze tennis, gaat ze graag wandelen en gaat ze geregeld op stap met vrienden en vriendinnen.

 

Moniek is aanwezig op maandag en dinsdag in het Medisch Centrum, op woensdag in Anytime en op donderdag in Kronenberg en in het Medisch Centrum.

Nieuws

  • Openingstijden Carnaval 2020 17-02-2020

    Openingstijden met de Carnaval

    Lees meer...

  • Anniek Geslaagd voor Dry Needling 21-10-2019

    Afgelopen week heeft onze collega Anniek de cursus dry needling voor extremiteiten (armen en benen)...

    Lees meer...