molen

Ons Team

Met trots presenteren we ons hele team:Onze Fysiotherapeuten


Ton Mulders


Ton Mulders

Ton is gestart met een eigen praktijk in Kronenberg in 2006. Daarvoor was hij 20 jaar werkzaam in ziekenhuizen, met name op het gebied van centraal neurologische aandoeningen zowel klinisch als revalidatie. Daarnaast was hij ook verbonden met de voetbalverenigingen SV Kronenberg en Sparta’18 als verzorger/fysiotherapeut.
Hij heeft talrijke nascholingen gevolgd vooral op (neuro)revalidatie, sportfysiotherapie, tapen bandageren en de laatste jaren dry-needling en loopanalyse.
Aandachtsgebieden:
- Groepsbehandeling neurorevalidatie & orthopedische revalidatie
- Individuele behandelingen in Kronenberg en Sevenum
- Thuisbehandelingen
- Gecompliceerde aandoeningen.
- Sportblessures

Ton werkt zowel in de praktijk in Kronenberg als in het Medisch Centrum in Sevenum.


Monique ten Doeschate

Monique ten Doeschate

Monique is moeder van vier kinderen en met z’n allen wonen ze op een boerderij met honden en paarden. In haar vrije tijd geniet ze van het buitenleven, paardrijden en omgang met dieren. Zij is meer dan 20 jaar werkzaam in het vak fysiotherapie. Ze heeft veel werkervaring opgedaan in o.a. het buitenland, het ziekenhuis, verpleeghuis, revalidatiecentra, psychiatrieafdeling en op een school voor meervoudig gehandicapte kinderen en jong volwassenen.
Daarnaast is Monique werkzaam geweest in een reguliere fysiotherapiepraktijk en kindertherapiepraktijk met neurologische, orthopedische aandoeningen. Ze heeft talrijke cursussen gevolgd op het gebied van met name neurologie, sensomotoriek, psychomotoriek. Verder heeft ze de laatste jaren de opleiding floortime, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten afgerond. Monique is met name gericht op oefentherapie om daarin de houding/motoriek en coördinatie te verbeteren. Monique is recent geslaagd voor de cursus Dry needling.

Monique werkt zowel in de praktijk in Kronenberg als in het Medisch Centrum in Sevenum.

Marijn Mulders

Marijn Mulders

Marijn woont in Sevenum samen met Elke  hun zoon Mees en dochter Teuntje. Hij is sinds 2010 werkzaam bij fysiotherapie Mulders. Hij is breed geïnteresseerd in vele facetten binnen de gezondheidszorg en is een groot voorstander van samenwerken. Verder is Marijn oud-topsporter en voormalig jeugdinternational. Hierdoor is zijn interesse gewekt voor (sport)revalidatie. Onlangs heeft hij de opleiding bedrijfsvoering binnen de fysiotherapie afgerond en de opleiding voor beweeggroepen. Hij studeert nu aan de International Academy for Sportscienceis waarin hij wordt geschoold in revalidatie en voeding. 

Marijn werkt voornamenlijk in het Medisch Centrum.


Dido Janssen

Dido Janssen

Dido is een jonge enthousiaste leergierige fysiotherapeut. In zijn vrije tijd beoefent hij de sporten voetbal en darten. Door het lezen van de meest recente beschikbare literatuur is hij up to date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Onlangs heeft hij de cursus ''sport gerelateerde knieklachten'' en de opleiding Dry Needling afgerond.

Dido is werkzaam in het Medisch Centrum in Sevenum.


Kenny Briels

Kenny Briels

Kenny is woonachtig in Panningen samen met zijn vriendin Mieke en hun dochter Robin.

Sinds januari 2013 is hij begonnen bij Mulders waarbij hij vrij snel een volledige werkweek had. Op sportief gebied is Kenny met name actief in handbal en tennis.  Kenny is afgestudeerd als master orthopedisch manuele therapeut in Nijmegen. Met deze opleiding richt hij zich met name op klachten in het skelet/gewrichten en staat de samenwerking met collega fysiotherapeuten en andere disciplines in een hoog vaandel. Verder vindt hij de psychosomatische kant van een klacht zeer interessant en vind hij het leuk een mens als totaalbeeld te zien!

Kenny is werkzaam in het Medisch Centrum in Sevenum.


Moniek VissersMoniek Vissers is na de zomer van 2014 het team komen versterken. Zij is naast algemeen fysiotherapeute ook gespecialiseerd in lymf- en oedeemtherapie. Onlangs heeft zij de cursus perifeer arterieel vaatlijden en gangbeeldanalyse afgerond. Verder heeft zij ervaring in de klinische setting van het VieCuri Ziekenhuis en is ze betrokken bij de groepslessen op de donderdagochtend. Moniek is in 2016 gestart met de opleiding master of science lymfologie & oncologie om zich hier in te specialiseren

Moniek werkt zowel in de praktijk in Kronenberg, Anytime en in het Medisch Centrum in Sevenum.
Marloes Cox
Marloes is geboren in Hegelsom en woont samen met haar vriend Daan in Oirlo. Direct na haar afstuderen is ze begonnen met werken in Duisburg waarna ze al snel de Duitse grond heeft ingeruild voor Venlo. Sinds juli 2016 is ze het team komen versterken. De afgelopen jaren heeft ze verschillende cursussen gevolgd, zoals de 4xT methode orthopedisch revalidatie, scarmanagement en COPD. Voor mensen met COPD klachten verzorgd ze tevens de groepslessen. Ook op de maandag- en donderdagochtend is ze actief bij de revalidatiegroepen in het Medisch Centrum. Ze blijft graag bezig om de kennis te blijven verbreden. 

In haar vrije tijd doet Marloes graag korfballen, daarnaast fluit ze op zaterdag regelmatig korfbalwedstrijden en op vrijdagavond speelt ze alt-saxofoon bij de fanfare in Oirlo. 

Marloes is werkzaam in Anytime en het Medisch Centrum in Sevenum. Robbie TimmermansRobbie is in 2016 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na de opleiding is Robbie meteen begonnen met werken in Grubbenvorst en in Dinslaken ( Duitsland) sinds Januari dit jaar is Robbie ons team komen versterken. Naast fysiotherapeut is Robbie in zijn vrije tijd fanatiek judoka, bij judoclub Helden en Robbie maakt graag muziek. 
Robbie is werkzaam in de praktijk in Anytime en het Medisch Centrum in Sevenum en de praktijk in Kronenberg en heeft onlangs de cursus Dry needling goed afgerond.

 

Anniek Hesen

Anniek is in 2013 begonnen met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In juli 2017 is zij afgestudeerd. Sinds oktober dit jaar is Anniek begonnen bij Mulders. Tijdens haar opleiding heeft zij ook de premaster ‘Biomedical Sciences’ succesvol afgerond. Deze heeft zij gevolgd aan de Radboud Universiteit en was gericht op de master Bewegingswetenschappen. In haar vrije tijd houdt zij van skeeleren en fitness.

Anniek is werkzaam in het Medisch Centrum in Sevenum.
Onze Beweegtherapeuten


Jos Jansen

Jos Jansen


Jos ondersteunt het team als een enthousiaste beweegtherapeut. Hij is spontaan, vrij en open, sportman in hart en nieren voor jong en oud. Hij werkt als zwemonderwijzer, bewegingstherapeut bij ouderen, reuma-en hartpatiënten.
Henk Michels

henkmichels

Judoleraar, heeft interne scholing gevolgd.Ron Mulders, fysiotherapeut i.o.

Ron Mulders

Ron is sociaal breed georiënteerd door persoonlijke ervaringen op het gebied van oncologie en de vele kort durende opleidingen waarin hij als student destijds geen keuze kon maken. Door deze ervaringen is hij overtuigd van de kracht van samenwerking binnen de fysiotherapie en meerdere disciplines binnen de zorg. Zijn interesses binnen de fysiotherapie bevinden zich in vele facetten, wel is er een persoonlijke voorkeur in neurorevalidatie waarin hij zich in de toekomst nog wil ontwikkelen. Naast fysiotherapie houdt Ron zich bezig met de IT binnen Fysiotherapie Mulders. Verder is hij actief in de wereld op het gebied van muziek en theater. Onze Administratie

Yvonne Appeldoorn-Hendrix


Yvonne Appeldoorn-Hendrix

Yvonne is in 1966 geboren in Swolgen en woont sinds 1986 met veel plezier in Kronenberg samen met Wim en hun twee kinderen Dennis en Stephanie. Na haar MDGO-VZ opleiding is zij een aantal jaren werkzaam geweest in de Kraamzorg. Sinds 2007 is Yvonne in dienst als baliemedewerkster bij fysiotherapie Mulders. Op donderdagochtend assisteert zij bij de groepstherapie waar ze veel voldoening uit haalt.


Ans Mulders-Kleuskens

Ans Mulders-Kleuskens

Samen met Ton heeft Ans drie kinderen, Ron, Marijn, Imke en wonen ze op de Peelstraat 7 in Kronenberg. Als verzorgende IG is zij werkzaam geweest in het ziekenhuis en instellingen waar ze ook als zorgcoördinator haar werkzaamheden met hart en ziel vervulde. Aangezien hun toen nog eenmanspraktijk fysiotherapie snel groeide, heeft zij in 2008 de keuze gemaakt om zich volledig te richten op hun snel groeiende onderneming. Het huis/tuin/keuken management heeft ze snel overgedragen en voelt zich nu als backupper wel op haar gemak. Ans staat iedere dag cliënten te woord en ondersteunt waar nodig is, het welzijn van cliënten staat voorop en ze doet dit met veel plezier.


Toos Manders-Alards

Toos Manders-Alards

Toos woont in Meterik en is getrouwd met Theo. Samen hebben ze twee kinderen en vier kleinkinderen. Sinds juni 2015 is ze werkzaam als baliemedewerkster binnen het bedrijf van Fysiotherapie Mulders. Daarnaast is Toos ook werkzaam bij Anytime fitness waarvan vele cliënten haar gezicht al kennen. Ze is een echte teamplayer en vindt het heerlijk om met mensen om te gaan. In het verleden is ze lange tijd werkzaam geweest bij De Echo van Horst. Hier deed ze de opmaak van de krant als dtp-er. Verder heeft Toos drukke bezigheden als secretaresse van Stichting Gemeenschapshuis Meterik en is ze vrijwilligster van De Zonnebloem. Haar hobby's zijn lezen, wandelen en vakantie.

 


Nieuws

  • Nieuwe aanwinst... even voorstellen 07-12-2017

    Mijn naam is Anniek Hesen en ik ben sinds oktober het team van Fysiotherapie Mulders komen...

    Lees meer...